Siirry pääsisältöön

Sten Christensen on sotilas ja sankari!








Tiesitkö että suomalainen poliisi on suurin rikollinen joka ei palvele enää yleisöä vaan kaikki suomen poliisin aika menee omien rikosten selvittelyihin. Suomen poliisin uskottavuus ja arvo on karissut siitä mitä se oli vielä 1950- luvulla.

Kuluvalla viikolla eräs suomalainen poliisi tuomittiin ELINKAUTISEEN vankeuteenkin, henkirikoksesta. Prosentuaalisesti suomalaisten poliisien tekemät rikokset ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti, ja on tärkeää että tuomioistuin on vihdoin valveutunut myös tuomitsemaan rikoksia tekevät poliisit. Jokainen poliisin tekemä rikos vahingoittaa poliisin kokonaisarvoa ja tahraa kilven, mikä osaltaan horjuttaa kansalaisten luottamusta poliisiin.

Suomalainen poliisi on kieroja valehtelija joka voi tappaa vaikka lapsesi ja kieroilla vastuusta. Tämä dokumentti on osoitettu lapsiperheille pyyntönä ja velvollisuutena boikotoida suomalaista poliisia siihen asti kunnes suomalainen poliisi on rehellinen. Siihen päivään on tosin aikaa mutta ajassa kutakin. 

1995 maakunnista Helsinkiin muuttanut koiraryhmän poliisi teloitti henkisesti lapsen tasolle jääneen teinin susihaulein Vesalassa. Jos ette muista tapausta siitä tässä lehtileike

Poliisi väärensi todistusaineiston ja salasi tapahtumienkulun, manipuloi todistajia sekä tiedotusvälineitä. Kieroon poliisien rikolliseen menettelyyn osallistui myös korruptoitunut syyttäjä Tom Ifström kuvassa vasemmalla.

Teinisurman suorittanut raukkamainen poliisi tuuletti vielä karmean tekonsa jälkeen, myöhemmin poliisien oma naiivi hiippakunta "palkitsi" surmaajapoliisin tunnustuksella. Sairasta sakkia!

Poliisi on halunnut pitää aiheen uutispimennossa, ymmärrettävistä syistä.

2019 ikävä asia on nostettu taas esille, aihe on kaivettu pohjamutia myöten pintaan aina sääolosuhteista alkaen. Tapahtuman todistajat on haastateltu ja on tehty vihdoin ensimmäinen puolueeton rekonstruktio, se todistaa että Suomen poliisi kiisti syyllisyytensä rikokseen vaikka näyttö oli vakaa, se että poliisi surmasi mielivallasta henkisesti lapsen tasolle jääneen teinin susihauleilla tämän staattista statusta hyväksi käyttäen.

FBI Insider on analysoinut ko lapsensurman suorittaneen poliisin vakavista henkisistä ongelmista kärsiväksi narsistiksi. Yhdysvalloissa kyseisen henkilön ei sallittaisi edes kantaa asetta saati toimia poliisivoimissa. Verkkomedia paljastaa kyseisen poliisimiehen henkilöllisyyden ja historian 2021 suurella volyymilla. 

USA:ssa kyseinen poliisimies olisi tuomittu teostaan pitkään vankeusrangaistukseen Aiheesta tässä identtinen tapaus

UNISEF perustaa lasten ja ihmisten perusoikeuteen oikeuteen elämään. CIA valvoo tätä käsitettä maailmanlaajuisesti, sitä että tieltä eksyvät saavat myös näkyvän ja tuntuvan rangaistuksen.

Viimeisen 70 vuoden aikana useassa maanosassa on teloitettu lain ulkopuolella virkamiehiä pareittain näkyvästi tyypillisen klassisella teloitustavalla ysimillisellä niskalaukauksella. Usea on ihmetellyt "näytelmän" saman kaltaisuutta. Kun nöyryytys kohdistuu ytimeen on ytimen pakko muuttaa toimintatapojaan. 

Suomen osalta rangaistus oli poliisin lapseen kohdistuva liioiteltu voimankäyttö.

1997 CIA operaatiossa oli helppo lavastaa Palacen ryöstö jotta saada reppanaksi tiedetyt Helsingin poliisi hälytystilaan, aavalle ristikkoon housut nilkoissa. Ja varsin nopeasti kaksi pullahiirtä tulikin tarjottimelle. 

Kuin Reinikaisina ihmetellen lähikaupan jonossa "kuinkas monta röökiaskia olet jo ehtinyt sulloa kassiisi" Ihmetellen tiedustellen öisen lenkkeiljän salikassin sisältöä. 

Soolona ohittaen unohtaen kaikki poliisin perusmenettelyyn ja turvallisuuteen liittyvät toimintatavat. 

Ja lopun olemme voineet lukea lehdistä. Toinen Helsingin poliisilaitoksen hölmöistä paskansi vielä housuihinsakin ennenkuin Tanskalainen ysimillinen CIA-luoti lopetti vinkumisen.

Uhrattujen paskalakkien Holstin ja Palon omaisille tiedoksi että ainakin näyttävästi jättivät tämän maailman, CIA ei ole yleensä suorittanut yhtä näyttäviä operaatioita vaan teloitus on haudattu saman tien uutispimentoon. 

Varsin nopeasti myös toisen paskalakin leski vanha huora löysi sänkyynsä uuden lämmittäjän. Kauan ei akka ehtinyt kunnioittaa siippansa muistoa, siippaa jota ei oltu vielä edes laskettu maan lepoon kun vierasta munaa piti jo saada!

1997 Tehtaankatu Christensen on kantanut hedelmää. Suomen poliisi on muuttanut toimintatapojaan kyseisen jälkeen eikä ole enää surmannut lapsia kuten olette huomanneet.

Tämän kaiken osalta ja erityisesti vauvojen äipät tämän lukiessa jokaisen on helpompi hyväksyä Sten Christensenin 1997 Suomen vierailu ja tuomita edelleen Suomen suurin rikosjärjestö suomen poliisi. 

Suuri yleisö on luonut mielikuvan että Sten teki karmean teon, todellisuudessa hän teki suuren palvelun Suomelle, paljasti miten ammattitaidoton Suomalainen poliisi itse asiassa on

http://51.fi/danish-punisher-master



Lue myös: jos laitoksen johtajajakin on latvakahjo hölmö niin miksi silloin kutsutaan koko laitosta?

vastaus: hölmöläksi. Lue artikkeli tästä